18 Zomergastjes gaan na hun logeervakantie vorige zomer deze vakantie op kamp. 

Wat gaan we doen …

Op de eerste vakantiedag maandag 15 juli verzamelen we om 10.30 bij de grote rode schep links voor Vrijland op IJburg. We zijn heel benieuwd naar het weerzien, want alle kinderen zijn vertrokken van de Bataviaschool naar verschillende Basisscholen in de eigen buurt. 
We gaan heel Hollands fietsen naar Naarden. En in de Zomergastjes traditie gaan we eerst alle fietsen versieren want het mag weer een feestelijk parade worden. Onderweg maken we een stop 500 meter voor het Muiderslot en daarna een tweede stop bij Midgetgolfbaan de Leeuwenkuil in Muiderberg. Eind van de middag komen we aan bij onze eindbestemming: het onderkomen van Scouting Olav in een ondergronds fort op één van de bastions van Naarden Vesting.

Dinsdag wordt er geknutseld, gespeeld, gaan we op speurtocht over de Vesting en ’s avonds natuurlijk kampvuur.

Woensdag rommelen we wat aan tot iedereen wakker is en fietsen we naar speeltuin Oud Valkenveen waar we van 14.00 tot 18.00 blijven.

Superleuk dat de gastgezinnen van vorige zomer hun gastjes komen uitzwaaien! En kinderen van de gastgezinnen fietsen ook een stukje mee en/of komen de laatste dag mee spelen in speeltuin Oude Valkenveen.